To popstjerner er blevet angrebet på scenen denne uge – hvad foregår der?

To popstjerner er blevet angrebet på scenen denne uge – hvad foregår der?
Bebe Rexha. (Foto: PR)

Der har i denne uge været to voldsomme angreb på kvindelige popstjerner under deres koncerter.

Tidligere på ugen fik Bebe Rexha – blandt andet kendt for sidste års kæmpehit ‘I’m Good’ med David Guetta – kastet en telefon i hovedet midt under en optræden og kollapsede efterfølgende på scenen.

Ifølge Rolling Stone har manden, der kastede telefonen, udtalt, at han sigtede efter popsangerens ansigt med vilje, fordi han synes det »ville være sjovt«. Han er siden blevet anholdt.

Bebe Rexha måtte sys og har siden delt et billede, hvor hun har et slemt blåt øje.

Bebe Rexha lader dog til at være ved godt mod: »I’m good«, skriver hun på Instagram med reference til førnævnte verdenshit. Hun har også spillet en koncert siden, hvor hun bad publikum om venligst ikke at kaste med telefoner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Få dage efter den episode er endnu en popstjerne nu blevet angrebet på scenen. Nemlig Ava Max, der blandt andet er kendt for sangen ‘Sweet But Psycho’.

Midt under en optræden i Los Angeles løb en person op på scenen og slog hende i ansigtet.

Ava Max har siden kommenteret overfaldet på Twitter: »Han slog mig så hårdt, at han rev indersiden af mit øje«.

Begge episoder virker både bizarre og ekstremt ubehagelige – forhåbentlig er de ikke et tegn på, at kvindelige kunstnere skal til at frygte den type episoder i fremtiden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af