Ice Spice fortæller om sit venskab med Taylor Swift: »Vi skriver sammen hele tiden«

Ice Spice fortæller om sit venskab med Taylor Swift: »Vi skriver sammen hele tiden«
Taylor Swift og Ice Spice. (Foto: Kevin Mazur/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Det er altid fedt at høre, når musikere ikke kun har god kemi sammen på mikrofonen, men også i virkeligheden.

Og Taylor Swift har tilsyneladende fået sig en nær ven i Ice Spice, som optræder på den storhittende singleudgave af sangen ‘Karma’ fra Swifts album ‘Midnights’.

I et nyt interview fra Apple Musics ‘The Zane Lowe Show’ fortæller den 23-årige rapper yderligere om sit venskab med den rekordsættende popstjerne.

Først fortæller hun om, hvordan samarbejdet kom på tale, og hvordan hun dermed lærte Swift personligt at kende: »Jeg var hjemme, og min manager ringede til mig og var sådan “Nåh ja, Taylor vil have dig med på en sang”. Og jeg var sådan “Taylor?”«

»Jeg havde en rigtig skidt dag, vil jeg gerne lige tilføje. Jeg havde en forfærdelig dag. Jeg græd hele morgenen, fordi der var noget, jeg var så vred over. Og så ringede han til mig med den nyhed. Og så græd jeg mere, fordi det var godt nyt«.

»Mit liv er en rutsjebane. Jeg begyndte dagen med at græde, og jeg afsluttede den med at græde, men af forskellige årsager« fortæller rapperen.

Derfra fortæller hun om selve oplevelsen med at møde Taylor Swift og indspille ‘Karma’. »Vi tog hen til studiet, og hun er så ydmyg og så sød. Jeg laver ikke sjov – da vi kørte hen til studiet, stod hun udenfor og ventede på mig. Jeg er sådan “Hvorfor er Taylor Swift udenfor? Altså, Taylor, hvad laver du her?” fortæller hun leende.

»Hun er vidunderlig. Hun er så sjov. Vi skriver sammen hele tiden. Hun er fucking hysterisk morsom. Jeg vil ikke lyve. Hun er den sjoveste nogensinde« fortæller Ice Spice.

Samarbejdet har da også alle dage bundet i gensidig beundring mellem de to stjerner. Swift afslørede tilbage i maj, at hun havde været fan af Ice Spice længe før, der var nogen snak om at samarbejde.

Ice Spice snakker også kort om at optræde med Swift til hendes storsælgende ‘Eras’-turné. »Den jubel, du kan høre til et Taylor Swift-show er uden mage« fortæller hun. »Hendes show var fantastisk, og jeg er bare så taknemmelig. Jeg tror, vi optrådte for sådan 200.000 mennesker«.

Ice Spice fortæller også om sit forhold til Nicki Minaj, som hun har lavet de to fællessingler ‘Princess Diana’ og ‘Barbie World’ med: »Jeg føler, at jeg absorberer gode råd fra hende, at jeg lærer fra hende og sådan noget. Hun fortæller mig: “Lær fra mine fejl, lad være med dit, lad være med dat” og den slags. Og jeg er altid opmærksom på, hvad hun siger. For hvis der er én, jeg vil lytte til, så er det the queen«.

Hun fortæller også lidt om Drake, der spillede en stor rolle i hendes umiddelbare gennembrud, men som sidenhen tilsyneladende dissede hende på sangen ‘BackOutsideBoyz’: »Vi snakker hele tiden sammen, og vi griner ad ting, der foregår«.

»Og jeg spørger ham “Hvad skal jeg gøre med det her?”, eller “Hvordan ville du tage dig af det her?”, eller “Har du nogensinde oplevet det her?”. Det er en slags coach-vibes« fortæller hun om den canadiske megastjerne.

Apple Music-abonnenter kan høre hele interviewet HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af