Ice Spice slår Nicki Minaj-rekord på Spotify – stærkt hjulpet på vej af Taylor Swift

Ice Spice slår Nicki Minaj-rekord på Spotify – stærkt hjulpet på vej af Taylor Swift
Taylor Swift og Ice Spice. (Foto: Kevin Mazur/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Taylor Swift udgav i fredags deluxeudgaven af sit album ‘Midnights’, der blandt andet byder på en ny ørehænger i form af et remix af ‘Karma’ med Ice Spice som feature.

Sangen hitter allerede på Spotify og har fået en flot musikvideo instrueret af Swift selv, som også trækker millioner af afspilninger på YouTube.

Den varme modtagelse betyder ifølge Chart Data, at Ice Spice har slået rekord på Spotify.

Med over fem millioner afspilninger i løbet af sangens første dag på platformen, har ‘Karma’ nemlig gjort Ice Spice til den kvindelige rapper, der har den største streamingdebut på Spotify nogensinde.

Den 23-årige rapper overgår dermed Nicki Minajs tidligere rekord med ‘Super Freaky Girl’, der blev afspillet over tre millioner gange på Spotify inden for de første 24 timer.

Nicki Minaj har ikke lagt skjul på, at hun er en af Ice Spices helt store støtter. Minaj har udråbt det unge talent til »prinsesse af hiphop« og medvirkede desuden på et remix af Ice Spices sang ‘Princess Diana’.

Ice Spice opnåede stor succes med sit hit ‘Munch’ og har siden kun udbygget sin stjernestatus. Udover at samarbejde med Nicki Minaj og Swift medvirker hun også på soundtracket til den kommende ‘Barbie’-film.

Hun udgav EP’en ‘Like..?’ tidligere på året, der, trods sin beskedne spilletid på 13 minutter, fastslog alle de særkender, som har gjort Ice Spice til en af de mest hypede rappere lige nu.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af