Taylor Swift får besøg af en af tidens mest omtalte nye rapstjerner på deluxe-udgave af ‘Midnights’

Taylor Swift får besøg af en af tidens mest omtalte nye rapstjerner på deluxe-udgave af ‘Midnights’
Taylor Swift på sin Eras-turné. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Taylor Swift er godt i gang med sin omfattende verdensturné, men det stopper hende ikke fra at blive ved med at forkæle sine fans.

Swift udgiver i nat deluxe-udgaven af hendes seneste album ‘Midnights’, og den helt store attraktion er et samarbejde mellem Swift og en af tidens mest omtalte nye rapstjerner, Ice Spice.

Duoen slår sig sammen på en ny version af ‘Karma’, mens Swift også har taget feedback fra sine fans til efterretning og tilføjet mere Lan Del Rey på sangen ‘Snow on the Beach’.

Deluxealbummet har titlen ‘Midnights: Til Dawn’ og udkommer både digitalt og fysisk. Hver type udgivelse vil have én eksklusiv sang.

På den digitale udgivelse vil man kunne høre sangen ‘Hits Different’, der hidtil kun har været tilgængelig på den udgave af ‘Midnights’, man har kunnet købe i butikskæden Target i USA.

Den fysiske udgave vil byde på en aldrig-før-hørt sang med den pirrende titel ‘You’re Losing Me’, som flere fans formentlig allerede læser som en reference til Swifts forliste forhold til sin mangeårige kæreste, Joe Alwyn.

Indtil videre kan den fysiske udgivelse kun erhverves under Swifts igangværende turné.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af