Madonna kommer med opdatering omkring sit helbred – og om den kommende verdensturné

Madonna kommer med opdatering omkring sit helbred – og om den kommende verdensturné
Madonna. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

For knap to uger siden udskød Madonna sin ‘Celebration’-verdensturné, fordi hun havde udviklet en bakteriel infektion, der ledte til, at hun skulle indlægges på intensiv.

Nu kommer hun med sin første opdatering siden indlæggelsen. Det har hun gjort på instagram, hvor hun har delt en lille tekst, der forsikrer os alle om, at det går i den rigtige retning.

Hun starter med at fortælle, hvor meget hun har sat pris på folks »positive energi, bønner og helende, støttende ord«.

Herefter fortæller hun om oplevelsen, da hun vågnede på intensiv: »Det første jeg tænkte på, da jeg vågnede i hospitalssengen, var mine børn. Det andet, jeg tænkte på, var, at jeg ikke ville skuffe nogen, der havde købt billetter til min turné. Jeg ville heller ikke skuffe de mennesker, der har arbejdet ihærdigt med mig de seneste par måneder for at skabe mit show. Jeg hader at skuffe folk«.

Hun fortæller at, hun her og nu vil fokusere på sit helbred, så hun kan blive frisk igen, og hun forsikrer os, at hun vil være tilbage på landevejen, så snart hun kan.

Den nuværende plan er at udskyde de nordamerikanske shows, og at turnéen derfor begynder i Europa. Det ser derfor ud til, at popdronningens to danske shows til oktober ikke bliver påvirket af indlæggelsen.

»Jeg kunne ikke være mere taknemmelig for al jeres omsorg og støtte. Kærlig hilsen, M« afslutter hun sin opdatering med.

Vi krydser fingre for hendes helbred – og for nogle overdådige popkoncerter, når hun til oktober gæster Danmark for første gang i otte år.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af