Hayley Williams afslører, at Paramore er tilbage i studiet

Hayley Williams afslører, at Paramore er tilbage i studiet
Paramore. (Foto: Warner Music)

Emo-pionererne Paramore udgav tidligere på året ‘This Is Why’, deres første album i seks år, og de er allerede tilbage i studiet for at skrive mere ny musik.

Det kunne Hayley Williams for nyligt fortælle sine fans på Discord, skriver NME.

»Vi har været ude af turnélivet i et par uger nu, mest i LA. Heldigvis fik vi slappet af, men vi fik også arbejdet«, skriver Williams. »Det føltes godt at komme tilbage i studiet. Mere af det, når først vi er kommet tilbage til Nashville«.

»Zac, Taylor (guitarist Taylor York og trommeslager Zac Farro, red.) og jeg vil bare gerne tilbage til at skabe ting. Det har vi higet efter i et stykke tid nu. Ikke bare den kreative proces, men også lagene af isolation, som kommer med den kreative proces«, fortsætter forsangeren.

Paramore måtte i starten af august afbryde deres nordamerikanske turné, fordi Hayley Williams havde fået en lungeinfektion. Helbredet gav hun også en status på under sit Discord-skriv:

»Jeg kan næste ikke tro, at jeg ikke længere hoster hele dagen og natten. Min mave er stadig fucked fra 10 forskellige slags medicin. Jeg er bare glad for at kunne slappe mere af«, skriver hun.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af