»Nummeret er ikonisk«: Tessa kårer Odense Assholes’ ‘Tovepigen’ som en af sine musikalske favoritter

»Nummeret er ikonisk«: Tessa kårer Odense Assholes’ ‘Tovepigen’ som en af sine musikalske favoritter
Tessa. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Tessa har netop gæstet The Voice-podcasten ‘Grand Danois’, og her taler hun med vært Julie Rahbek om alt mellem himmel og jord.

I løbet af podcasten finder vi således blandt andet ud af, at Tessa er stor ‘The Sims’-fan, og engang overvejede at dedikere et nummer til spillet.

Men måske mest opsigtsvækkende kårer hun nummeret ‘Tovepigen’ af satirerapgruppen Odense Assholes som en af sine musikalske favoritter, da hun var yngre.

»Jeg havde en Nokia-telefon med knapper på, og så gik jeg lange ture og hørte ‘Tovepigen’ ud af højtalerne«, fortæller Tessa, og forklarer, hvordan Tovepigen-personaens bramfrie og provokerende tekstskrivning inspirerede hende.

»Jeg synes, hun er ben, og jeg synes, hun er en badass. Det er ikke fordi, jeg har hørt meget andet af hendes musik, men jeg synes, nummeret i sig selv er ikonisk«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Odense Assholes udsprang af det odenseanske hiphop-kollektiv Fler Farver, og udgav omkring 2010 musik, hvor de karikeret rappede om blandt andet kriminalitet, vold og sex.

Udover ‘Tovepigen’ fremhæver Tessa også Ukendt Kunstners ‘Fucking nummer’ som en sang, hun godt kunne have tænkt sig at have med i podcasten.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af