Premiere: Martha Elisabeth er »en blanding af Pippi Langstrømpe og Carrie Bradshaw« på singlen ‘So Much’

Premiere: Martha Elisabeth er »en blanding af Pippi Langstrømpe og Carrie Bradshaw« på singlen ‘So Much’
Martha Elisabeth. (Foto: Coco Ardal)

Alle har dårlige dage og gode dage. Martha Elisabeths nye single, ‘So Much’, som Soundvenue har premiere på i dag, er et perfekt soundtrack til sidstnævnte. De dage, hvor man føler sig som hovedpersonen i sin egen film.

»Hvis mit liv blev iscenesat til en serie, ville ‘So Much’ være temasangen«, udtaler Martha Elisabeth om sin nye single. »Forestil jer en hovedperson, der er en god blanding af Carrie Bradshaw og Pippi Langstrømpe. En karakter, som tager livet i sin hule hånd, med en tro på, at hun kan gøre det umulige, drevet af sit begær og passion«.

Her ville vi normalt skrive lidt om, hvordan ‘So Much’ lyder, man faktisk har Martha Elisabeth selv leveret et citat, der indkapsler sangens energi ret perfekt: »Jeg har med ‘So Much’ taget artpop i en mere sommervarm og poppet retning. Det er Abba møder James Bond og Rosalía«.

‘So Much’ har også fået en musikvideo, der er filmet af Florentine Fogh Lassen, og som jordfæster den her euforiske følelse i noget så hverdagsagtigt som Københavns metro.

I et one take flyver Martha Elisabeth op fra undergrunden via rulletrappen og ender med at danse ud i byen, mens hun hører sin egen sang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘So Much’ af Martha Elisabeth udkommer på streamingtjenesterne i morgen, fredag den 4. august. Et debutalbum lander til efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af