Madonna kalder det »et fucking mirakel«, at hun stadig lever

Madonna kalder det »et fucking mirakel«, at hun stadig lever
Madonnas 'The Celebration Tour'-optræden i London. (Foto: Kevin Mazur/WireImage for Live Nation)

Madonna er godt i gang med sin verdensturné, som onsdag og torsdag lægger vejen forbi danske Royal Arena.

Turnéen blev i sin tid udskudt, da verdensstjernen måtte lade sig indlægge på en intensivafdeling med en bakteriel infektion. Madonna adresserede netop denne akutte sygdom, da hun fredag spillede koncert i Bruxelles. Det skriver NME.

»For mindre end fire måneder siden var jeg på hospitalet, og jeg var bevidstløs, og folk tænkte, forudså, at jeg måske ikke ville klare den«, sagde Madonna til det belgiske publikum.

»Det er et fucking mirakel, at jeg er her lige nu. Min mor, Gud velsigne hende, hun må passe på mig. Hun sagde: ‘Pige, det er ikke din tur til at forsvinde«.

»Jeg havde den her mærkelige tanke«, forsatte hun. »Pludselig havde jeg sympati for min mor, ikke omkring det at dø, men hvor ensom hun må have følt sig på hospitalet, vel vidende at hun ikke ville overleve. Og jeg blev givet en ny chance, så det er jeg meget taknemmelig for. Jeg må fortælle jer, at jeg ikke har det særlig godt lige nu, men jeg skal ikke klage, for jeg lever. Gudskelov for mine børn og for al jeres kærlighed og støtte«.

En X-bruger samlede i går en håndfuld videoer, der dokumenterer Madonnas tale til koncerten. Se dem herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af