Soundvenue LIVE: Kom til release-fejring med rapkometen Bjørn – live-session og q&a

Soundvenue LIVE: Kom til release-fejring med rapkometen Bjørn – live-session og q&a
Bjørn. (Foto: Edi Cliff)

Multitalentet Bjørn er en ener på den danske hiphopscene.

Han spiller violin, rapper om ting som ‘Matador’ og elverkrigere, og så har han i øvrigt gang i en vanvittig producerkarriere, hvor han har lavet musik for UK-stjerner som Abra Cadabra og Blanco.

Indtil nu har Bjørn mest gjort sig bemærket som den ene halvdel af duoen Ung-skab samt med Mas-samarbejdet ‘Nylonhjerter’, men nu er tiden kommet til at cementere talentet som soloartist.

20. oktober udgiver han ep’en ‘Håbløs romantiker’, og allerede dagen inden – torsdag den 19. oktober – kan du høre Bjørn spille sine nye sange, når Soundvenue LIVE inviterer til release-fejring på Søpavillonen.

Inden koncerten stiller den fremstormende rapper desuden op til q&a med Soundvenues musikredaktør, Kristian Karl.

Arrangementet er gratis, men du skal reservere billetter HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den kommende ep handler »om at være den romantisk anlagte i et parforhold, men også om at romantisere sit liv udadtil for omverdenen«.

Førstesinglen ‘Tog min tid’ blæste os bagover med sin violinspillende intro og ikke mindst sin blærede musikvideo filmet i så smukke omgivelser som Eremitageslottet og Axel Poulsens gamle atelier i Charlottenlund.

Nu kan du komme endnu tættere på Bjørn, når han tager det næste skridt i sin lovende karriere.

Reservér billetter HER – tilmeld dig på Facebook HER.

Soundvenue LIVE – Bjørn-release
Torsdag den 19. oktober kl. 20
Søpavillonen, København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af