Taylor Swift dater amerikansk fodboldspiller – nu er NFL ramt af Swift-feber

Taylor Swift dater amerikansk fodboldspiller – nu er NFL ramt af Swift-feber
Taylor Swift besøger en Kansas City Chiefs-kamp. (Foto: David Eulitt/Getty Images)

Hele verden følger åbenbart med, når Taylor Swift dater en ny.

Tidligere i år var det intet mindre end en skandale, at hun kortvarigt dannede par med den kontroversielle Matty Healy fra The 1975. Nu er USA’s sportsverden ved at gå i selvsving, fordi Swift dater den amerikanske fodboldspiller Travis Kelce, der spiller for Kansas City Chiefs.

Siden Swift er begyndt at gæste Kelces NFL-kampe, er der udbrudt, hvad amerikanske medier kalder en Taylor Swift-Travis Kelce-mania.

Travis Kelce og Taylor Swift. (Foto: MEGA/GC Images)

Kameraerne kan ikke få nok af at filme Swift oppe i lægterne.

Siden har Saturday Night Live lavet en sketch om det komiske i, at sportsverdenen dåner over den berømte popstjerne, og der er blevet lavet statistik på, at Travis Kelce spiller bedre, når Swift ser på,

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Senest er et klip af Swift, der reagerer på at Kelce falder, gået viralt. Man kan næste høre hendes »gisp!« gennem skærmen.

Lige da man ikke troede, Taylor Swift kunne blive større, har hun altså også overtaget den hårdkogte NFL-verden.

Ifølge Travis Kelce har Swift-manien dog taget lidt overhånd. Han har udtalt, at NFL »overdriver« med deres store fokus på Taylor Swift under kampene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af