Tobias Rahim har skrevet en sang til sin angst – lyt til ‘F’social angst’ her

Tobias Rahim har skrevet en sang til sin angst – lyt til ‘F’social angst’ her
Tobias Rahim. (Foto: Oskar Folmann)

Som optakt til sin nye ep ‘¿Happy Ending?’, der udkommer på fredag, udgiver Tobias Rahim i denne uge en single om dagen. Efter ‘Benzin Ild Glasskår’ og ‘Dødindeni’ er vi nu kommet til ugens tredje sang, der har titlen ‘F’social angst’.

»Jeg vil slå dig ihjel / Jeg drømmer om at slå dig ihjel«, synger Tobias Rahim i omkvædet på sin nye single. Ordene er rettet mod den angst, som Tobias Rahim ikke har lagt skjul på, til tider spænder ben for ham. Sidste år holdt et angstanfald for eksempel popstjernen fra at spille til P3 Guld, hvor han desuden vandt P3-Prisen.

»Forbandede social angst / Prøver at gøre mig ensom / Spænder i min krop indtil alle er gået«, synger den danske popstjerne på sangen, som han har skrevet sammen med de faste samarbejdspartnere Arto Eriksen og Frederik Nordsø.

Lyt til ‘F’social angst’ herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af