Tobias Rahim giver opdatering på sit »heftige« angstanfald sidste måned

Tobias Rahim giver opdatering på sit »heftige« angstanfald sidste måned
Tobias Rahim. (Foto: PR)

Tobias Rahim var ikke til stede, da han sidste måned modtog den prestigiøse P3-Prisen til P3 Guld.

Årsagen var et angstanfald, der meldte sin ankomst på vejen hjem fra prøverne til showet. Det fortalte hans producer Arto Eriksen fra scenen.

Tre uger senere har Tobias Rahim nu delt en opdatering på sin tilstand i en række stories på Instagram.

»Som nogen sikkert ved, har jeg lige måtte trække stikket i noget tid, da jeg blev ramt af noget heftig angst. Og emotionelt kaos. Men jeg er ved at komme ovenpå igen. Det har været sygt at tænde telefonen igen efter sådan en tur, og se, at den er fyldt med kærlighed«, skriver Rahim og fortsætter:

»Tak for beskederne, tak for tankerne. Det er dejligt. Også selvom jeg ikke har så meget overskud til at tale eller svare for tiden«.

Han takker også for anerkendelsen til P3 Guld, som han ikke selv kunne modtage.

»Selvom jeg ikke kunne være der, er det en stor ting at vinde P3 Guld. Crazy shit. Tror ikke helt, jeg forstår det endnu. Også det med Royal Arena. Tak til dig Zaina for at træde til og give ‘Når mænd græder’ så meget sjæl«.

Rahim forsikrer også om, at hans brydekamp med angsten ikke kommer til at forsinke hans kommende albumudgivelse.

»Sony spurgte, om jeg ville udskyde min albumudgivelse. Til jeg har fået det bedre og er kommet lidt på afstand af det hele. Men jeg har det faktisk omvendt. Jeg vil bare gerne have det album ud at leve«.

Til foråret drager Rahim på arenaturné rundt i landet. Det sker efter overvældende velbesøgte festivalkoncerter i sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af