AV AV AV er tilbage efter tre års pause – lyt til ‘Loving’

AV AV AV er tilbage efter tre års pause – lyt til ‘Loving’
AV AV AV. (Foto: PR)

Det er ikke meget, vi har hørt fra AV AV AV de seneste år, men nu er trioen snart klar til at følge op på debutalbummet ‘No Statues’.

Den danske supergruppe – der består af producerne Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad – har nemlig netop annonceret, at deres andet album, ‘All Inclusive’, udkommer i begyndelsen af februar.

I samme omvæltning har AV AV AV også sluppet en ny single i form af ‘Loving’, der markerer trioens første udgivelse siden 2020.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»’Loving’ er første indblik i lyden af AV anno 2023. Vi føler, vi er bedre end nogensinde, og vi har fundet frem til en energi, som vi glæder os til at dele med folket«, lyder det fra Eloq i en pressemeddelelse.

Ifølge trioen er det nye album skruet sammen med hovedformålet om at komme ud at spille live, nu hvor den del af musikverdenen for alvor er vågnet igen.

Soundvenues Sophia Handler tildelte i 2019 AV AV AV’s ‘No Statues’ seks stjerner og kaldte det »et festligt, alvorligt mesterværk af en albumdebut«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af