Boygenius er klar til at »slås mod Dave Grohl« for deres Grammy

Boygenius er klar til at »slås mod Dave Grohl« for deres Grammy
Boygenius: Lucy Dacus, Phoebe Bridgers og Julien Baker. (Foto: Matt Grubb)

Forleden blev sløret løftet for nomineringerne til næste års Grammy-felt, hvor SZA og Phoebe Bridgers ligger sig i front med henholdsvis ni og syv nomineringer. Bridgers har seks ad slagsen med Boygenius og en enkelt for ‘Ghost in the Machine’ med netop SZA.

I et interview med Billboard kommenterer Boygenius-medlemmerne Bridgers, Lucy Dacus og Julien Baker deres Grammy-nomineringer, herunder deres placering blandt rivaler Foo Fighters i kategorierne Best Rock Performance og Best Rock Song.

Da trioen blev spurgt ind til, hvordan de havde det med det, svarede Phoebe Bridgers, at det var »rimelig dope« og »Jeg tror, vi bliver nødt til at slås mod Dave Grohl på parkeringspladsen«.

Baker var hurtig til at stemple ind: »Det burde vi gøre. Vi burde udfordre ham til slåskamp«, mens Dacus var lidt mere tilbageholden: »Jeg har set med mine egne øjne, hvor hårdt han slår til trommerne; jeg kommer ikke til at slås mod Dave Grohl. Hans arme er noget særligt. Han har muskler, og han er strid«.

Mens det ikke er første gang, at Bridgers er nomineret til en Grammy, er det første gang for Dacus og Baker, hvor sidstnævnte beskriver det som, »en ting, der er helt umulig at begribe. Det er næsten som om, det er en falsk drøm. Du tænker, ‘En dag bliver jeg til noget’. Og så spiller vi på The Wiltern, og det er ligesom, ‘Okay, det virker ret godt og opnåeligt’. Og så blev vi nomineret til en Grammy, og jeg tænker, ‘Det er faktisk det, folk falsk stræber efter’«.

Hvem der ender med at gå med prisen, skal blive spændende at se. Dog gerne uden blodsudgydelser.

Grammy-ceremonien finder sted 4. februar til næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af