Dua Lipa holder ferie i København – se alle billederne

Dua Lipa holder ferie i København – se alle billederne
Dua Lipa. (Foto: Tyrone Lebon)

Der er ingen tvivl om, at Dua Lipa er fan af København.

Tidligere har popstjernen delt sine fem yndlingsrestauranter i den danske hovedstad, og i den forgangne weekend var hun igen på besøg. Det melder BT.

»KBH-weekend med mine søstre«, skriver Dua Lipa i et nyt Instagram-opslag, hvor hun på en række billeder spiser og hygger sig med sine to veninder Rosie Viva og Sarah Lysander Svendby Carter.

På billederne ser man trioen komme vidt omkring i København – herunder kunstmuseet Louisiana, Nørrebro-vinbaren Pompette og Vaffelbageren i Nyhavn.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I Dua Lipas stories er der endnu flere billeder at hente. »Alt vi lavede var at spise mad«, skriver hun i en story til et billede af muslinger på den mexicanske restaurant Sanchez.

Og rigtigt nok – størstedelen af hendes stories forestiller mad og restauranter. Her ser man blandt andet, at hun var forbi caféen Sonny på Frederiksberg, restauranten Barr på Christianshavn, det vegetariske spisested Atelier September i Hellerup og det populære takeaway-sted Poulette på Nørrebro.

»Jeg ville flyve tilbage til KBH bare for den her kyllingesandwich«, skriver hun til et billede fra sidstnævnte.

Se screenshots af nogle af Dua Lipas foodie-stories herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af