Joe Biden forveksler Taylor Swift med Britney Spears i sin thanksgiving-tale

Joe Biden forveksler Taylor Swift med Britney Spears i sin thanksgiving-tale
Taylor Swift på sin 'Eras'-turné. (Foto: John Shearer/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Det er ikke helt nemt at holde styr på tidens mange popstjerner. I hvert fald ikke, hvis man hedder Joe Biden.

Forleden endte den amerikanske præsident nemlig med at bytte om på Taylor Swift og Britney Spears.

Det skete i forbindelse med USA’s årlige thanksgiving-tale, hvor præsidenten skal benåde to kalkuner. I år hed de Liberty og Bell, og de havde tilsyneladende gennemgået en lang rejse, der ifølge Joe Biden var lig den, mange popfans går igennem for tiden.

»Bare for at nå hertil skulle Liberty og Bell slå hårde odds og konkurrence. De skulle arbejde hårdt, vise tålmodighed og være villige til at rejse over 1.000 mil. Man kan sige, at det er endnu sværere end at få en billet til ‘Renaissance’-turnéen«, joker den 81-årige præsident i et klip.

Da han efterfølgende også vil referere til Taylor Swifts turné, ender han med at kalde hende Britney Spears.

»… eller Britneys turné. Hun er nede i … Det er rimelig varmt i Brasilien lige nu«, udtaler han i en reference til Taylor Swifts nylige koncert i Rio de Janeiro, hvor flere blev påvirket af en ekstrem varme og en person omkom.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af