Taylor Swift kæmpede tilsyneladende med at få vejret til ekstremt varm koncert i Brasilien, der kostede fan livet

Taylor Swift kæmpede tilsyneladende med at få vejret til ekstremt varm koncert i Brasilien, der kostede fan livet
Taylor Swift på sin Eras-turné. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Disse dage lægger Taylor Swifts ‘Eras’-turné vejen forbi Brasilien, der lige nu oplever usædvanlig høj varme.

De ekstreme temperaturer førte fredag aften til en tragedie under en koncert i Rio de Janeiro, da en ung fan omkom af et hjertestop. Omkring 1000 mennesker besvimede i arenaen, hvor det ikke var tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Temperaturerne på spillestedet ramte 60 grader celsius, hvilket tilsyneladende også gjorde det svært for Taylor Swift at få vejret.

I en video fra fredagens show i Olímpico Nilton Santos i Rio De Janeiro, der blandt andet er blevet delt af TMZ og BBC, kan man se Taylor Swift stoppe op i løbet af et nummer, tage en række dybe indåndinger og virke påfaldende forpustet. Til sidst lukker hun øjnene.

BBC har tidligere rapporteret, at myndighederne advarede mod en decideret livsfarlig varme.

Grundet dødsfaldet og de høje temperaturer blev Taylor Swifts koncert dagen efter også udskudt.

»Jeg skriver dette fra mit omklædningsrum i arenaen. Det er blevet besluttet at udskyde aftenens (lørdag, red.) koncert på grund af de ekstreme temperaturer i Rio. Mine fans, mine med-performere og mit crews sikkerhed og velbefindende skal og vil altid komme først«, skrev sangeren på Instagram.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af