Kanye West udgiver ny sang med kommentar til sine antisemitiske udtalelser

Kanye West udgiver ny sang med kommentar til sine antisemitiske udtalelser
Kanye West til modeugen i Paris. (Foto: Edward Berthelot/GC Images)

Om man vil det eller ej, Kanye West er så små i gang med at lave et comeback, efter han sidste år så ud til endegyldigt at have smadret sin egen karriere med en række antisemitiske udtalelser.

Kanye West og Ty Dolla Sign har således et nyt fællesalbum med titlen ‘YS’ på trapperne. Duoen annoncerede i sidste måned et storstilet lytteevent, som skulle foregå i flere forskelliger arenaer – men så blev planerne alligevel droppet for nu.

Nu har Kanye imidlertid delt en ny sang, ‘Vulture’, der højst sandsynligt kommer fra fællesalbummet. I hvert fald er Ty Dolla Sign også med på sangen sammen med Lil Durk og Bump J. Sangen blev spillet fredag af DJ Pharris på Chicago-radiostationen Power 92, skriver Variety. Efterfølgende er den kommet på Youtube.

‘Vultures’ er en klassisk, attitudefuld trapsang med fire vers. Kanye tager sig af det tredje, hvor han blandt andet (på knap så reflekteret manér) kommenterer sine berygtede antisemitiske udtalelser med ordene: »How I’m anti-Semitic? I just fucked a Jewish bitch«.

Lyt til ‘Vultures’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af