Sabrina Carpenter filmede en musikvideo i en katolsk kirke – nu er præsten blevet straffet

Sabrina Carpenter filmede en musikvideo i en katolsk kirke – nu er præsten blevet straffet
Sabrina Carpenter. (Foto: PR)

Nutidens frigjorte popkultur og den konservative katolske kirke kommer ikke altid lige godt ud af det med hinanden.

Det viser sig nemlig, at en katolsk præst fra en menighed i New York næsten er blevet fyret, efter han lod popsangeren Sabrina Carpenter filme en musikvideo i sin kirke.

Det drejer sig om videoen til nummeret ‘Feather’, hvori Sabrina Carpenter bliver chikaneret af en række mænd, der efterfølgende bliver ramt af en slags karma ved enten at blive kørt over, ende i slagsmål eller blive kvalt.

Til slut fejrer Carpenter deres død ved at danse i kirken Our Lady of Mount Carmel-Annunciation i Brooklyn.

Det er ikke faldet i god jord hos kirkens øverste ledere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til Catholic News Agency har biskoppen Robert J. Brennan udtalt, at han er »rystet over, at videoen er blevet filmet i Our Lady of Mount Carmel-Annunciation«, og at »menigheden har overtrådt stiftets politik om optagelser på kirkens ejendom«.

Det har resulteret i, at præsten, der har tilladt optagelsen, Jamie J. Gigantiello, nu er blevet frataget sine ansvarsposter.

Det skriver The New York Times.

I et brev på Facebook undskylder Gigantiello, og forklarer, at han lod Carpenter og hendes hold filme videoen »for yderligere at styrke båndene mellem de unge kreative kunstnere, der udgør en stor del af vores fællesskab«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af