Taylor Swift mødes med familie til ung fan, der døde ved ekstremt varm koncert – se billedet

Taylor Swift mødes med familie til ung fan, der døde ved ekstremt varm koncert – se billedet
Taylor Swift. (Foto: Taylor Hill/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

For godt halvanden uge siden omkom den 23-årige fan Ana Clara Benevides i forbindelse med en Taylor Swift-arenakoncert i den brasilianske by Rio de Janerio.

Benevides var ankommet tidligt i den ekstremt varme arena for at få en god plads til koncerten, men inden Swift kom på scenen, besvimede den unge fan. Herefter blev hun kørt på hospitalet, hvor hun døde.

Den tragiske nyhed fik Taylor Swift til at reagere på sociale medier og aflyse næste dags koncert samme sted. »Mine fans, mine med-performere og mit crews sikkerhed og velbefindende skal og vil altid komme først«, skrev hun på Instagram.

Nu har popstjernen også mødtes med Benevides’ familie, skriver Consequence. Det skete i går, søndag, inden Swifts sidste koncert i den brasilianske by São Paolo. Efterfølgende så familien koncerten fra et VIP-område.

Et billede af Swift sammen med de fem familiemedlemmer, der alle bærer aføde Ana Clara Benevides’ ansigt på deres t-shirts, har siden ramt internettet. Se det herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af