Ariana Grande teaser ny musik – Billie Eilish og SZA reagerer

Ariana Grande teaser ny musik – Billie Eilish og SZA reagerer
Ariana Grande. (Foto: Dave Meyers)

Udadtil har Ariana Grandes 2023 ikke handlet meget om musik. Internettet har i stedet mæsket sig i en rygteomgærdet utroskabssag mellem Grande og hendes ‘Wicked’-medskuespiller Ethan Slater – og senere på året hendes skilsmisse fra ejendomsmægleren Dalton Gomez.

2024 kunnne imidlertid godt se anderledes ud. For nu teaser popstjernen på sociale medier for, at hun har ny musik på vej, skriver NME.

I et Instagram-opslag uden caption viser Grande en håndfuld billeder og videoer (uden lyd, desværre), hvor hun sidder bag knapperne i et studie og arbejder på musik. Det pirrende opslag har allerede fået over 3 millioner likes.

Det potentielle album vil være Ariana Grandes syvende af slagsen efter ‘Positions’ fra 2020. En fan har også pointeret i kommentarfeltet, at opslaget inderholder syv slides og blev slået op 7. december kl. 7.00, så det giver god mening.

En række prominente musikkollegaer har reageret i kommentarfeltet til opslaget. Billie Eilish skriver for eksempel »UN MUTE PLS« med henvisning til de lydløse videoer. »Oh this bout to eat«, skriver SZA, mens Ty Dolla Sign kommenterer: »She backkkk«.

Se opslaget herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af