En ny ’Don’t Worry Darling’: Kan milliarddyr Hollywood-film overleve heftige Ariana Grande-rygter?

Efter ’Don’t Worry Darling’ sidste år er storfilmen ‘Wicked’ nu i centrum for en internetbesættelse om intriger og utroskab med Ariana Grande i den store skurkerolle. Realtids-rygterne om personligt drama bag kulissen er Hollywoods nye virkelighed.
En ny ’Don’t Worry Darling’: Kan milliarddyr Hollywood-film overleve heftige Ariana Grande-rygter?
Ariana Grande ved Grammy-uddelingen i 2020. (Foto: Steve Granitz/WireImage)

Kendte mennesker er præcis ligesom os andre. Det er de samme problemer og kriser, de kæmper med (okay, næsten!), og det er den samme uperfekte opførsel af vrede, begær og misundelse, der (okay, nogle gange!) inficerer deres arbejde bag kameraet.

Og så længe der har eksisteret film, har der således også eksisteret drama bag kulissen.

Fra Bette Davis og Joan Crawfords had-had-forhold under optagelserne til ’What Happened to Baby Jane’ i 60’erne til Klaus Kinskis sprængfarlige sammenstød med Werner Herzog på det groteske ’Fitzcarraldo’-set i 70’erne.

Og i nyere tid spændingerne mellem Dwayne Johnson og Vin Diesel på ’Fast and the Furious’ og mellem Charlize Theron og Tom Hardy på ’Mad Max: Fury Road’.

Angelina Jolie og Brad Pitt i Mr. and Mrs. Smith’. (Foto: PR)

Nogle gange har dramaet en romantisk dimension. Som da Brad Pitt forelskede sig i Angelina Jolie under optagelserne til ’Mr. and Mrs. Smith’ – mens han altså stadig var gift med Jennifer Aniston. 

De historier når sjældnere mediernes forsider Måske fordi forliste forhold kan have flere konsekvenser for mange uskyldige mennesker end et par store ord udvekslet mellem selvsikre alfaer, m/k, i kampens hede.

Men i disse år er det, som om kærlighedsintrigerne på filmsets har et moment. Måske fordi vi i dag kan følge med i det hele i realtid takket være sociale medier, og rygterne kan accellere med lynets hast med overanalyserende internetbrugere som privatdetektiver, journalister, advokater og dommere i én uskøn blanding.

Olivia Wildes Oscar-potentiale druknede i internetdrama 

Som de fleste sikkert vil huske, blev Olivia Wildes ’Don’t Worry Darling’ sidste år badet i opmærksomhed, længe før den overhovedet landede i biografen.

Det var helt sikkert Harry Styles, der hev meget af opmærksomheden hjem, men det var naturligvis også dramaet og rygterne fra produktionen, som opnåede massiv internetopmærksomhed.

‘Don’t Worry Darling’-holdet til verdenspremieren ved Venedig Film Festival. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Under optagelserne til filmen gik Olivia Wilde fra sin mand, ’Ted Lasso’-skuespilleren Jason Sudeikis, og begyndte at date Harry Styles. Der gik samtidig rygter om, at Harry Styles og Florence Pugh havde haft noget kørende. Florence Pugh delte aldrig traileren til filmen på sin Instagram eller promoverede den på anden vis. Alt sammen det stof, et kæmpe internetfænomen er gjort af.

Men måske også beskæmmende for ’Don’t Worry Darling’s eftermæle, selvom filmen endte som en solid succes ved billetlugerne?

Nu er det filmatiseringen af musicalen ’Wicked’, der er i internettets søgelys.

For et par uger siden kom det nemlig frem, at Ariana Grande efter sigende havde haft en affære med sin kollega Ethan Slater under optagelserne.

Udsigt til en akavet pressetur

’Wicked’ er en stor satsning med et budget på 310 millioner dollars til to film, hvoraf den første er tiltænkt premieredato i november næste år.

Ariana Grande spiller en af de to hovedroller som heksen Glinda, mens den relativt ukendte Slater har en stor birolle som hendes romantiske bejler Boq.

Ariana Grande til Wimbledon 2023. (Foto: Karwai Tang/WireImage)

Da Ariana Grande blev spottet under Wimbledon-tennisturneringen i juli uden sin vielsesring, gik der kun et par dage, før nyheden om, at hun havde brudt med sin mand Dalton Gomez, nåede People Magazine.

Grande havde ifølge mediet haft en affære med sin ’Wicked’-kollega Slater, som selv havde kone og barn, hvilket internettet ikke så mildt på. Fans var hurtige til at dømme både Grande og Slater, og det hjalp absolut ikke deres sag, da Slaters kone Lilly Jay (der var hans highschool-sweetheart), udtalte til Page Six, at forholdet til Grande var kommet fuldstændigt bag på hende, og at Ariana på ingen måde var en »girl’s girl«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Oveni hatten begyndte fans at dykke ned i Ariana Grandes dating-historik og fik tegnet et billede af hende som en seriel kærestestjæler. 

Nu går rygtet ifølge Deuxmoi på, at beauty-kæden Ulta Beauty har opsagt deres handelsaftale med Ariana Grandes make up-brand R.E.M Beauty. Hvis sandt virker det umiddelbart ekstremt, men måske heller ikke overraskende i en tid, hvor vi sætter høje standarder for vores idoler. Fordi vi ser dem gøre sig klar på TikTok og vise deres yndlingsting frem på Vanity Fairs Youtube-kanal, føler vi, at vi kender dem. Vi er tættere på end nogensinde, og med det følger også et ansvar. Sådan kan det i hvert fald føles. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@meatymollie if anyone ever described me as “not a girl’s girl” i would reevaluate my whole life #arianagrande #fyp ♬ original sound – mollie 🤠🌈

Det er svært at forestille sig, at Ariana og Ethan kommer til at promovere deres film sammen i et late night-show, uden at rygterne vil begynde at cirkulere på ny. Optagelserne til ’Wicked’ er i øjeblikket nedlagt som konsekvens af skuespillerstrejken i Hollywood, så der går nok en del tid, før vi får den første film at se.

Om produktionen kan vende omtalen til noget andet end to forliste ægteskaber, vil tiden vise, men internettet glemmer aldrig. Og hvad man så end måtte mene om den tabloide snagen i kaosset i kulissen, presser spørgsmålet sig mere og mere på i Hollywood:

Er dårlig omtale virkelig bedre end ingen? 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af