Billie Eilish om at være tiltrukket af kvinder: »Var det ikke indlysende?«

Billie Eilish om at være tiltrukket af kvinder: »Var det ikke indlysende?«
Billie Eilish ved 'Barbie's verdenspremiere i 2023. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/ Getty Images)

I sidste måned åbnede Billie Eilish op om sit forhold til køn i et interview med Variety. Her fortalte popstjernen, at hun aldrig har følt sig »som en kvinde«, selvom hun bruger pronominerne hun/hende.

I samme interview kunne Eilish fortælle, at hun er tiltrukket af kvinder:

»Jeg elsker dem så meget«, sagde hun. »Jeg elsker dem som mennesker. Jeg er tiltrukket af dem som mennesker. Jeg er virkelig tiltrukket af dem … jeg er fysisk tiltrukket af dem. Men jeg er også så skræmt over dem og deres skønhed og deres tilstedeværelse«.

Først da interviewet kom ud, indså Eilish, at det var første gang, hun har snakket offentligt om at føle sig tiltrukket af kvinder. Det reflekterer hun nu kort over i et nyt rød løber-interview med Variety, skriver Complex.

Da journalisten spørger, om hun havde til hensigt at »springe ud« i Variety-artiklen, svarer Eilish: »Nej, det havde jeg ikke. Men jeg tænkte på en måde, var det ikke indlysende? Jeg havde ikke indset, at folk ikke vidste det«.

»Jeg tror bare ikke på det«, fortsætter hun. »Jeg har det bare sådan, hvorfor kan vi ikke bare eksistere? Jeg har gjort det her i lang tid, og jeg snakkede bare ikke om det«.

Se hele interviewet herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af