De fem mest opsigtsvækkende citater fra Taylor Swifts første interview i fire år

De fem mest opsigtsvækkende citater fra Taylor Swifts første interview i fire år
Taylor Swift. (Foto: Steve Granitz/WireImage)

Taylor Swift er netop blevet kåret til årets person af Time Magazine, og i samme omvæltning har hun givet sit første store interview i fire år.

I en lang samtale med Time Magazines Sam Lansky åbnede popstjernen op om alt fra sit karriereforløb og den igangværende ‘Eras’-turné til mere sladdervorne detaljer om sit forhold til NFL-spilleren Travis Kelce.

Desuden kom Swift omkring både Beyoncé-sammenligninger og de seneste års mest opsigtsvækkende beefs – navnligt hendes fejde med musikdirektøren Scooter Braun og selvfølgelig Kanye West.

Vi har læst det store interview. Her har vi samlet de fem mest opsigtsvækkende citater.

Hun og Travis Kelce har været kærester længe

»Det hele startede, da Travis meget bedårende nævnte mig i sin podcast, hvilket jeg syntes var metal som bare fanden. Vi begyndte at hænge ud lige derefter. Så vi havde faktisk lang tid sammen, som ingen kendte til, og det er jeg taknemmelig for, fordi vi lærte hinanden at kende«.

»Da jeg tog til den første kamp (i oktober, red.), var vi et par. Jeg tror, mange troede, at de så vores første date til den kamp? Vi ville aldrig være psykotiske nok til at hard launche en første date«.

Hun flyttede til udlandet i et år efter lækket telefonsamtale med Kanye West

»Tag ikke fejl – min karriere blev taget fra mig. Det var et fuldt fabrikeret frame job og et ulovligt optaget telefonopkald, som Kim Kardashian redigerede og lækkede for at fortælle alle, at jeg var en løgner«.

»Rent psykologisk tog det mig til et sted, jeg aldrig havde været før. Jeg flyttede til et fremmed land. Jeg forlod ikke mit lejede hus i et år. Jeg var bange for at tage telefonen. Jeg skubbede de fleste mennesker i mit liv væk, fordi jeg ikke stolede på nogen længere. Jeg kom virkelig, virkelig langt ned«.

Taylor Swift. (Foto: Universal Music)

Hun »røg på røven«, da Scooter Braum opkøbte rettighederne til hendes seks første album

»Mine indspilninger blev solgt til en, der i min optik ville have dem af ondsindede årsager. Jeg røg på røven over salget af min musik, og hvem det blev solgt til. Jeg var sådan: ‘De har vundet over mig nu. Det var det. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre’«.

Hun er træt af at blive sammenlignet med Beyoncé

»Der var mange stadionturnéer denne sommer, men de eneste, der blev sammenlignet, var Beyoncé og mig. Det er tydeligvis meget lukrativt for medier og stan-kulturen at sætte to kvinder op mod hinanden, selv når de to artister nægter at tage del i diskussionen«.

‘Reputation (Taylor’s Version)’ bliver pænt ondt

»Det er et gothpunk-øjeblik bestående af kvindelig vrede over en hel social struktur, der gaslighter dig. ‘From the Valt’-sangene bliver fire. Jeg samler horcruxes. Gandalfs stemme er i mit hoved, hver gang jeg laver en ny. For mig er det en film nu«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af