Diddys kommende reality-serie er blevet aflyst efter voldtægtsanklager

Diddys kommende reality-serie er blevet aflyst efter voldtægtsanklager
P. Diddy på Cannes Film Festival i 2012. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Hiphopmogulen Sean Combs, bedre kendt som Diddy, har længe været en af musikindustriens største og mest velhavende spillede. Det kan dog være ved at ændre sig, efter en række voldtægtssager er kommet frem.

I sidste måned anklagede musikerens ekskæreste, r’n’b-artisten Cassie, ham for blandt andet voldtægt og menneskehandel i en sag, der endte i et forlig. Siden er yderligere to kvinder stået frem med søgsmål om voldtægt, og senest er rapperen blevet sagsøgt for at have deltaget i en gruppevoldtægt af en 17-årig gymnasieelev.

Det får nu konsekvenser for et nyt reality-show, som skulle følge Diddy og hans familie i. Den amerikanske streamingtjeneste Hulu har nemlig droppet serien, skriver Billboard.

Serien med arbejdstitlen ‘Diddy+7’ skulle produceres af James Cordons selskab Fulwell 73, der også står bag ‘The Kardashians’. Reality-showet var i et relativt tidligt udviklingsstadie og var dermed ikke gået i optagelser endnu, fortæller kilder til Billboard.

Tidligere på måneden mistede Diddy også sin bestyrelsespost i medievirksomheden Revolt og sit partnerskab med Capital Preparatory-highschools.

Efter den seneste anklage om gruppevoldtægt udsendte Diddy selv en kommentar. »Lad mig være helt tydelig: Jeg har ikke gjort nogen af de frygtelige ting, der bliver hævdet. Jeg vil kæmpe for mit navn, min familie og for sandheden«, lød det blandt andet fra rapperen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af