00’er-sang hitter igen på grund af berygtet nøgenscene i ‘Saltburn’

00’er-sang hitter igen på grund af berygtet nøgenscene i ‘Saltburn’
'Saltburn'. (Foto: Amazon Studios)

SPOILER: Artiklen beskriver afgørende scene i filmen ‘Saltburn’.

‘Promising Young Woman’-instruktør Emerald Fennells nye film ‘Saltburn’, som ramte Prime Video i december, har fået en del internethype på grund af sine til tider groteske og seksuelt bramfrie scener.

Én af filmens mindeværdige scener er filmens allersidste. Her danser Barry Keoghans udspekulerede hovedperson Oliver Quick nøgen rundt på Saltburn-godset, som omsider er blevet hans eje.

‘Saltburn’ udspiller sig i 00’erne, og filmens soundtrack byder derfor på en række nostalgivækkende hits som MGMT’s ‘Time to Pretend’ og Flo Ridas ‘Low’. I den ovennævnte nøgenscene danser Keoghan til et andet 00’er-hit, nemlig Sophie Ellis-Bextors ‘Murder on the Dancefloor’ fra 2001.

Denne sang har efter ‘Saltburn’s premiere ifølge Variety ramt Storbritanniens single-hitliste igen – for første gang i 22 år. Fredag lå ‘Murder on the Dancefloor’ således på ottendepladsen med 2,2 millioner streams på en uge, sangens bedste streaminguge nogensinde i Storbritannien.

Sangen er nok blevet særligt populær på grund af en TikTok-trend, hvor brugere laver deres egen udgave af ‘Saltburn’-dansen. Sophie Ellis-Bextor har også selv taget del i trenden. Se hendes TikTok-video herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af