Donald Glover og ‘Stranger Things’-stjerne spiller 21 Savage i filmen ‘American Dream’ – se første trailer

Donald Glover og ‘Stranger Things’-stjerne spiller 21 Savage i filmen ‘American Dream’ – se første trailer
Donald Glover som 21 Savage i 'American Dream: The 21 Savage Story'. (Foto: screenshot)

21 Savage har simpelthen en ny fiktionsfilm på vej om sit eget liv – med Donald Glover (også kendt under sit musikalias Childish Gambino) og ‘Stranger Things’-stjernen Caleb McLaughlin i den todelte hovedrolle.

Nu har ‘American Dream: The 21 Savage Story’ fået sin første trailer, skriver Pitchfork. Den mere end fire minutter lange trailer fungerer samtidig som en musikvideo for en ny 21 Savage-sang.

I videoen sidder virkelighedens 21 Savage og rapper over for sig selv som teenager (McLaughlin) og senere voksen (Glover) i et forhørslokale. Sideløbende ser vi scener fra filmen, der følger den britiskfødte rappers rejse fra opvæksten i Atlanta til den blomstrende musikkarriere og frem til anholdelsen i 2019 for ulovligt ophold i USA.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘American Dream: The 21 Savage Story’ er instrueret af Donald Glovers storebror Stephen Glover samt Jamal Olori, Fam Udeorji og Luis Perez.

Ifølge traileren kommer filmen i amerikanske biografer på USA’s uafhængighedsdag, 4. juli. Traileren afslører desuden, at en udgivelse med »musik inspireret af filmen« lander allerede på fredag, 12. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af