Jpegmafia svinede Kanye West til på de sociale medier – nu er de i studiet sammen

Jpegmafia svinede Kanye West til på de sociale medier – nu er de i studiet sammen
Jpegmafia. (Foto: Daniel Reumert/Soundvenue)

Jpegmafia er i disse dage i studiet med Kanye West, efter at han i forrige uge svinede idolet til på det sociale medie X (tidligere Twitter).

»Kanye West, jeg respekterer dig, men den måde, du anerkender n*ggas, der har langt mindre at tilbyde end mig, giver mig visse følelser«, skrev Jpegmafia søndag den 14. janaur i en række sidenhen slettede tweets.

»Jeg er en videnskabsmand i laboratoriet, en kirurg, bruh, og du springer mig over for n*ggas, der får moren til deres børn kneppet på kamera. Jeg vil tjene penge, fuck de n*ggas«.

Peggys kommentarerer er muligvis rettet mod rapperen Freddie Gibs, der er bekræftet som gæst på Wests kommende album med Ty Dolla Sign, og som sidste år fik et barn med pornoskuespilleren Destini Fox.

Uanset set hvad ser Jpegmafias taktik ud til at have virket, for lørdag postede rapperen tre fotos på Instagram, hvor han er i studiet med West. »Kan ikke snakke lige nu. Laver hot girl shit«, lyder captionen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instagram-opslaget har desuden skabt overskrifter, fordi West er iført en t-shirt med det kontroversielle norske black metal-band Burzum. Bandets forsanger, Varg Vikernes, er udtalt nynazist og blev i 1993 blev idømt 21 års fængsel for mordet på Mayhem-guitaristen Øystein Aarseth.

Wests album med Ty Dolla Sign er blevet udskudt af flere omgange. Udover Jpegmafia og Freddie Gibs rygtes albummet også at byde på features fra blandt andre Denzel Curry, Playboi Carti og James Blake.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af