‘Poolen’: København får et nyt stort spillested

‘Poolen’: København får et nyt stort spillested
Refshaleøen. (Foto: Janus Engel)

Til foråret kan du opleve koncerter og fester i København i nye, rå omgivelser. Her åbner der nemlig et spillested på Refshaleøen ved navn Poolen.

Ifølge en pressemeddelelse bliver Poolen et »warehouse venue«, hvilket vil sige et større spillested med plads til alt fra koncerter til raves, fester og events.

Spillestedet kommer til at ligge i en af de store B&W-haller på Refshaleøen, som før har huset det konkursramte spillested Stagebox. Nu er det erfarne kræfter fra Pumpehuset, der vil drive spillested i B&W-hallen, der bliver ombygget med endnu flere moderne faciliteter. Kapaciteten bliver på 2.500 mennesker.

Kristoffer Buck Bramsen, medejer og direktør i Poolen, udtaler følgende via førnævnte pressetekst:

»Jeg kommer fra et musikmiljø, hvor vi rykkede ind i byens industriområder og indtog forladte fabriksbygninger. Vi omdannede lagerhaller til musiktempler for en aften, langt fra Indre Bys mainstream musiktilbud. København skiftede ham fra industriby til verdens bedste storby og mulighederne for vildskab, fest og høj musik blev begrænset. Fabrikshallerne er væk og industriområderne er blevet til beboelseskvarterer. På Refshaleøen har vi en sidste chance for at invitere på eventyr, inden området bliver absorberet af byen for altid«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af