Sophie Ellis-Bextors over 20 år gamle sang hitter igen takket være viral nøgenscene – nu reagerer hun

Sophie Ellis-Bextors over 20 år gamle sang hitter igen takket være viral nøgenscene – nu reagerer hun
Sophie Ellis-Bextor. (Foto: Gary Wolstenholme/Redferns via Getty Images)

SPOILER: Artiklen beskriver afgørende scene i filmen ‘Saltburn’.

Tilbage i 2001 havde Sophie Ellis-Bextor et stort hit med ‘Murder on the Dancefloor’. Eller, det vil sige, sangen hittede stort i Europa og andre steder, men den nåede faktisk aldrig for alvor til USA.

Før nu. Takket være en meget omdiskuteret nøgenscene i filmen ‘Saltburn’, hvor sangen spiller, har Ellis-Bextors over 20 år gamle hit fået nyt liv. Også, i modsætning til dengang, i USA, hvor sangen er blevet et TikTok-fænomen, fordi folk genskaber ‘Saltburn’-dansen.

Det har Sophie Ellis-Bextor nu reageret på i et nyt interview hos NME. Især den amerikanske succes har forbløffet hende.

»Det har været meget specielt. For dem (i USA, red.) er det en ny sang, og det er skørt«, udtaler hun her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I interviewet fortæller hun også, at hun har set filmen med hele sin familie, og at hun kun vidste meget lidt om, hvordan ‘Murder on the Dancefloor’ skule bruges i den.

»For lidt siden blev jeg bedt om at godkende brugen af ‘Murder on the Dancefloor’ i en film. Jeg fik meget lidt at vide, udover nogle grundlæggende ting: Emerald Fennell skrev og instruerede – hende kendte jeg allerede, og jeg syntes hun var fantastisk – filmen hed ‘Saltburn’, og hovedpersonen ville danse til hele sangen uden noget på. Det var alt, jeg vidste, og det var mere end nok. Jeg sagde: Count me in! Det lyder sjovt«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af