SZA raser mod folk, der lækker hendes musik: »Du er en fucking tyv«

SZA raser mod folk, der lækker hendes musik: »Du er en fucking tyv«
SZA. (Foto: PR)

Hvis der er noget, SZA er træt af, så er det internetbrugere, som lækker hendes musik, inden den kan nå at udkomme på lovlig vis. Det understreger musikeren i et et opslag på X, der er skrevet udelukkende med store bogstaver.

»At lække min musik er at stjæle«, skriver SZA, efter sange fra hendes kommende albumudgivelse ‘Lana’ ifølge Complex er blevet delt på internettet.

»Det her er mit arbejde. Det er mit liv og min intellektuelle ejendom. Du er en fucking tyv, og jeg lover at bruge maksimal energi på at holde alle ansvarlige i lovens fulde omfang. Jeg er træt«.

Punch, der er direktør for SZA’s pladeselskab Top Dawg Entertainment, har svaret på hendes opslag for at forklare, at musiklæk kan have konsekvenser for kommende udgivelser. »Når musik bliver lækket, fører det ofte til forsinkelser og/eller aflysning af hele projekter«, skriver han.

Tiden må vise, om de lækkede sange får betydning for ‘Lana’, der skal udkomme som en slags deluxe-udgave af hitalbummet ‘SOS’, men også fungerer som album i sin egen ret.

‘Lana’ har endnu ikke fået en officiel udgivelsesdato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af