Doja Cat giver energidrik skylden for »virkelig dårlig parodi«, som næsten startede beef med musikkollega

Doja Cat giver energidrik skylden for »virkelig dårlig parodi«, som næsten startede beef med musikkollega
Doja Cat. (Foto: Anthony Ghnassia/Getty Images)

Doja Cat er ikke bleg for at tage pis på sine kritikere. Det er dog ikke altid helt i meningen, når den ublu rapperen, der gæster Roskilde Festival til sommer, kommer til at provokere folk.

I et nyt interview fortæller Doja, at hun på et tidspunk næsten startede en beef med en musikkollega, da hun lavede en parodi på vedkommendes sangstemme. Og hun giver energidrikken Celsius skylden, skriver Complex.

»Jeg har en virkelig skør Celsius-historie«, fortæller Doja som deltager i Lyle Dreschers rimelig fjollede videointerviewformat ‘Therapy Gecko’, hvor både vært og gæst er klædt ud som en øgle.

»Jeg startede næsten en beef på grund af Celsius. Jeg giver Celsius skylden. Det var ikke mig. Jeg sang en sang og lavede ligesom en andens stemme til sangen. Jeg filmede mig selv synge sangen med en skør stemme, og det var med en virkelig dårlig parodi på personen, og folk reagerede superdårligt på det. De troede, at jeg prøvede at starte noget eller skabe drama og problemer, når jeg egentlig bare var en skiderik. Var bare dum.”

Doja Cat fortæller ikke hvilken musiker, der er tale om. Hun har tidligere lavet adskillige kendis-parodier, som Complex har gravet frem.

I en Instagram-livestream lavede Doja Cat på et tidspunkt en rimelig heftig parodi på Cardi B og sangen ‘Press’. I en anden livestream stod både SZA, Ariana Grande, Britney Spears, Cher og Beyoncé for skud. Se begge videoer herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af