Ryan Gosling skal synge ‘Barbie’-hittet ‘I’m Just Ken’ til Oscar-showet

Ryan Gosling skal synge ‘Barbie’-hittet ‘I’m Just Ken’ til Oscar-showet
'Barbie'. (Foto: Warner)

Efter flere måneders spekulation er det nu bekræftet: Ryan Gosling skal fremføre sangen ‘I’m Just Ken’ til årets Oscar-show. Det skriver Variety.

‘Barbie’-sangen er skrevet af Mark Ronson og Andrew Wyatt, og den synges som bekendt af Gosling i filmen. Ronson har tidligere udtalt til Variety, at han kunne ville spille nummeret til Oscar-showet, hvis Ryan Gosling var klar på at synge den. Det bliver første gang, at ‘I’m Just Ken’ skal spilles live.

‘I’m Just Ken’ er nomineret i kategorien Bedste originale sang sammen med en anden sang fra ‘Barbie’, nemlig Billie Eilish’ ‘What Was I Made For?’. Ryan Gosling er desuden nomineret til Bedste mandlige birolle for sin præsation som Ken.

Tidligere har Ryan Gosling og Mark Ronson udgivet ep’en ‘The Ken EP’ med forskellige udgaver af sangen.

Oscar-ceremonien finder sted 10. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af