Schoolboy Q annoncerer første album i fem år – se traileren

Schoolboy Q annoncerer første album i fem år – se traileren
Schoolboy Q. (Foto: Timothy Hiatt/Getty Images)

Der efterhånden gået fem år, siden Schoolboy Q sidst var albumaktuel med ‘Crash Talk’. Men nu er den lange ventetid slut, skriver NME.

Rapperen har nemlig netop delt en video, der fungerer som trailer for et kommende album med titlen ‘Blue Lips’. Det er Californien-rapperens sjette album i karrieren.

I traileren bevæger kameraet sig gennem et filmstudie og frem mod et stort lærred, hvor albummets trackliste figurerer – uden dog at afsløre eventuelle gæsteartister.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Slutteligt dukker en ordbogsdefinition af ordene ‘Blue Lips’ op på skærmen. »Stum, især som et midlertidigt resultat af chok eller nogle stærke følelser«, står der blandt andet.

Schoolboy Q’s website er i samme ombæring blevet opdateret med et nedtællingsur, som afslører, at ‘Blue Lips’ udkommer 1. marts.

Man kan håbe på, at det nye album vil medføre en verdensturné og et dansk visit. Tilbage i 2020 leverede rapperen nemlig lidt af en basfest i Store Vega.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af