Beyoncé afslører coveret til sit nye album: »Det her er ikke et country-album«

Beyoncé afslører coveret til sit nye album: »Det her er ikke et country-album«
Beyoncé. (Foto: PR)

Beyoncés nye album, ‘Cowboy Carter’, udkommer i næste uge, og som en del af optakten har popstjernen netop delt coveret, skriver Complex.

Ligesom på coveret til 2022-albummet ‘Renaissance’ sidder Beyonce på en hest – denne gang iført et klassisk amerikansk rodeo-outfit. Det tilbagevendende ryttermotiv er ikke tilfældigt, for ‘Cowboy Carter’ er anden del af en albumtrilogi, hvor netop ‘Renaissance’ var første akt.

Sammen med billedet har Beyoncé delt en længere udtalelse på Instagram om tilblivelsen af albummet.

»Dette album har været over fem år undervejs. Det blev født ud af en oplevelse, jeg havde år tilbage, hvor jeg ikke følte mig velkommen … og det var meget tydeligt, at jeg ikke var det«, skriver hun. »Men på grund af den oplevelse dykkede jeg dybere ned i countrymusikkens historie og studerede vores rige musikalske arkiv«.

Complex pointerer, at Beyoncé højst sandsynligt refererer til sin optræden under Country Music Awards i 2016 med nummeret ‘Daddy Lessons’ sammen med The Chicks. Deres optræden blev mødt af kritik fra konservative country-lyttere, og videoen blev siden taget ned fra CMA’s oficielle Youtube-kanal.

Også i 2024 har Beyoncé mødt en vis modstand fra country-scenen, da radiostationen KYKC i første omgang nægtede at spille hendes nye single ‘Texas Hold ‘Em’.

Siden ramte Beyoncé førstepladsen på Billboards country-hitliste som den første sorte kvinde i historien, hvilket hun også nævner i sit Instagram-skriv: »Det ville ikke være sket uden al støtten fra hver og en af jer. Mit håb er, at omtalen af en kunstners race i relation til genrer af musik vil være irrelevant om nogle år«.

»Det her ikke et country-album. Det her er et Beyoncé-album«, lyder Beyoncé afsluttende ord om ‘Cowboy Carter’, der udkommer 29. marts.

Se opslaget herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af