Country-radiostation nægtede at spille Beyoncé – så tog hendes fans affære

Country-radiostation nægtede at spille Beyoncé – så tog hendes fans affære
Beyoncé til Grammy Awards 2024. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

Det blev ikke taget godt imod, da den amerikanske radiostation KYKC tirsdag i denne uge nægtede at spille Beyoncés nye countrysang ‘Texas Hold ‘Em’.

Ifølge Entertainment Weekly bad en lytter om at høre den nye single, men radiostationen i Oklahoma afviste forespørgslen. »Vi spiller ikke Beyoncé på KYKC, da vi er en country-radiostation«, lød forklaringen fra KYKC’s manager, Roger Harris.

E-mailsvaret gik sidenhen viralt på X (tidligere Twitter), og så tog Beyoncés notorisk dedikerede fanbase affære. The New York Times rapporterer, at KYKC efterfølgende modtog hundredevis af vrede opkald og e-mails.

Senere samme dag postede radiostationen på X, at de efter overvældende efterspørgsel alligevel havde besluttet sig for at spille sangen.

Ifølge The New York Times har Harris sidenhen forklaret, at der var tale om en misforståelse. Radiostationen vidste ikke, at Beyoncé havde skiftet genre, og indtil nu har de således ikke betragtet hende som en country-artist.

»Vi har ikke spillet hende på vores country-radiostation, fordi hun ikke er country. Men det vil hun åbenbart være nu, og den er vi med på«, skulle manageren have udtalt.

Beyoncé udgav natten til mandag efter årets Super Bowl to nye singler, der foruden ‘Texas Hold ‘Em’ også talte sangen ’16 Carriages’. Begge sange er rendyrket countrypop.

De nye singler er første smagsprøve på Beyoncés kommende album, ‘Act II’, der følger i hælene på forrige års ‘Renaissance‘.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af