Beyoncés nye album ‘Cowboy Carter’ slår Spotify-rekord

Beyoncés nye album ‘Cowboy Carter’ slår Spotify-rekord
Beyoncé. (Foto: Blair Caldwell)

I fredags udgav Beyoncé sit nye country-album til stor mediebevågenhed. Opmærksomheden var faktisk så stor, at ‘Cowboy Carter’ har slået en rekord på Spotify. Det skriver The Hollywood Reporter.

‘Cowboy Carter’ er således det mest streamede Spotify-album på én dag i 2024 indtil videre. Det er samtidig første gang i år, at et country-album er lykkedes med den bedrift.

I sidste måned stod Beyoncé for en anden historisk milepæl. Med førstesinglen ‘Texas Hold ‘Em’ toppede hun Billboards country-hitliste som den første sorte kvinde nogensinde.

‘Cowboy Carter’ består af intet mindre end 27 numre og har besøg af blandt andre Miley Cyrus, Post Malone, Dolly Parton, Willie Nelson, Shaboozey, Willie Jones, Tanner Adell og Brittney Spencer.

Hvor længe mon Beyoncés Spotify-rekord holder? Der er en pænt stor chance for, at Taylor Swift slår den, når hun udgiver sit nye album ‘The Tortured Poets Department’ 19. april.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af