»Jeg havde et mareridt om det her«: Se Billie Eilish’ komiske Oscar-takketale

»Jeg havde et mareridt om det her«: Se Billie Eilish’ komiske Oscar-takketale
Finneas O'Connell og Billie Eilish med deres Oscar-statuetter. (Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images)

Under nattens store prisshow vandt Billie Eilish og broren Finneas O’Connell deres anden Oscar i karrieren for ‘Barbie’-sangen ‘What Was I Made For’, som de også spillede live.

Albumaktuelle Ariana Grande og ‘Wicked’-kollegaen Cynthia Erivo afslørede søskendeparret som aftenens vindere i kategorien Bedste originale sang, hvorefter Billie og Finneas krammede Margot Robbie og Greta Gerwig nede blandt publikum, inden de kom op på scenen for at give deres takketaler.

Her startede en tydeligt berørt Billie Eilish med den lidt alternative åbner: »Jeg havde et mareridt om det her i nat«. Herefter udbrød hun ud i et nervøst grin, inden hun fortsatte:

»Tusind tak til Akademiet, jeg troede ikke, at dette ville ske. Jeg havde ikke forventet dette. Jeg føler mig så utrolig heldig og beæret. Greta – hvor er du henne? Jeg elsker dig! Tak for dette!« fortsatte Eilish.

»Jeg er så taknemmelig for denne sang og denne film og den måde, den fik mig til at føle. Dette går ud til alle, der blev påvirket af filmen, og hvor utrolig den er«

Finneas gik derefter over til at sine venner, samarbejdspartnere og øskendeparrets forældre, inden også Billie Eilish gik tilbage til barndommen:

»Jeg vil gerne takke min bedste ven Zoe for at lege med Barbie-dukker sammen med mig, mens jeg voksede op, og være ved min side. Jeg vil gerne takke mine danselærere, da jeg voksede op, min korlærer, Miss Brigham, tak fordi du troede på mig. Miss T – du kunne ikke lide mig, men du var god til dit arbejde«, sagde Eilish i talen, hvorefter publikum begyndte at grine.

Se videoen med Billie og Finneas’ takketale herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af