J. Cole fortryder allerede sit Kendrick Lamar-diss: »De sidste to dage har været forfærdelige«

J. Cole fortryder allerede sit Kendrick Lamar-diss: »De sidste to dage har været forfærdelige«
J. Cole. (Foto: Tabatha Fireman/Getty Images)

I fredags tog J. Cole del i den verserende storkonflikt på den amerikanske hiphopscene, da han dissede Kendrick Lamar på nummeret ‘7 Minute Drill’, som ligger på det nye surprise-album ‘Might Delete Later’.

Allerede to dage senere, søndag, trak J. Cole imidlertid i land, skriver Complex.

Til en koncert på sin egen Dreamville Festival i North Carolina, fortalte J. Cole fra scenen, at han allerede fortryder at have disset Kendrick Lamar, som han er fan af. Han følte simpelthen et pres fra omverden til at svare tilbage på den sviner, Kendrick havde rettet mod Cole og Drake på Future og Metro Boomins sang ‘Like That’.

Til showet forklarede Cole, at han var meget stolt over sit nye album, bortset lige fra én sang, nemlig ‘7 Minute Drill’.

»Det er én del af det, som får mig til at føle sådan: ‘Mand, det er det dummeste lort, jeg nogensinde har gjort i mit skide liv.’ Og jeg ved, det ikke er ikke det, mange mennesker ønsker at høre. Jeg kan høre mine n****s deroppe lige nu være sådan: ‘Nahhh, gør det ikke.’ Men jeg er nødt til at holde det 100 med jer«, sagde J. Cole.

»I al den tid, hvor jeg har bevæget mig på egen hånd, blev jeg nu for første gang testet. Hvorfor bliver jeg testet? Fordi verden og mine n****s kom til mig og sagde: ‘Hvad vil du gøre, Cole? Boy, jeg må have haft tusind ubesvarede opkald, åh min fucking gud«, fortsatte han. »Så jeg var splittet, fordi jeg føler ikke det store, men verden vil se blod Jeg ved ikke, om I alle kan mærke det, men verden vil se blod«.

J. Cole slutter sin monolog af med at deklarere sin beundring for Kendrick Lamar og bede om tilgivelse for disstracket.

»I elsker alle Kendrick Lamar, ikke? Det gør jeg også. Så jeg vil bare komme herop og offentligt sige, at det var det dummeste, tåbeligste lort, og jeg siger alt det for at sige, at det fik mig til at føle mig som for 10 år siden, da jeg handlede forkert«, siger J. Cole, måske med reference til dengang, hans store idol Nas ikke kunne lide Coles single ‘Work Out’, hvilket som bekendt fik ham til at skrive sangen ‘Let Nas Down’.

»Jeg beder til, at I alle kan tilgive en n***a for fejltrinnet, og jeg kan vende tilbage til min sande vej, for jeg vil ikke lyve for jer: De sidste to dage har været forfærdelige«.

Se hele J. Coles udtalelse i videoen herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af