J. Cole disser Kendrick Lamar tilbage på nyt surprise-album

J. Cole disser Kendrick Lamar tilbage på nyt surprise-album
J. Cole. (Foto: Prince Williams/WireImage)

Der er for tiden gang i en splittende beef blandt hiphopscenens største spillere. På den ene side står blandt andre Future, Metro Boomin, Travis Scott og Kendrick Lamar. På den anden side har Drake hidtil stået stort set alene.

Nu har Drakes tætte samarbejdspartner J. Cole imidlertid også meldt sig ind i kampen, skriver Complex. Han har netop, uden forvarsel, udgivet det 12 numre lange album ‘Might Delete Later’, hvor særligt sidste sang på pladen, ‘7 Minute Drill’, vækker opsigt.

Her svarer Cole nemlig tilbage på Kendrick Lamars virale gæstevers fra Future og Metro Boomins nye sang ‘Like That’, hvor han både dissede Drake og J. Cole med ordene »Motherfuck the big 3 / n***a, it’s just big me« – en reference til J. Coles bar på Drake-sangen ‘First Person Shooter’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»I got a phone call, they say that somebody dissin’«, rapper Cole i starten af ‘7 Minute Drill’, og kort efter går han i gang med at disse Kendricks diskografi: »Yo first shit was classic, yo last shit was tragic / Yo second shit put n***as to sleep but they gassed it«.

Cole roser altså tilsyneladende Kendricks major label-debutalbum ‘Good Kid, M.A.A.D. City’, mens han nedgør det nyeste album, ‘Mr. Morale & The Big Steppers’ og Kendricks andet album, ‘To Pimp a Butterfly’, som ellers har klassikerstatus.

Senere kritiserer han også Kendrick for kun at have udgive fire album på 12 år – og for ikke at være særligt leveringsdygtig i gode bars. »He averagin’ one hard verse like every thirty months or somethin’ / If he wasn’t dissin’, then we wouldn’t be discussin’ ’em«, lyder det blandt andet.

Lyt til hele ‘Might Delete Later’-albummet herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af