Kind Mod Kind spiller på Soundvenues Distortion-scene – se det fulde lineup

Kind Mod Kind spiller på Soundvenues Distortion-scene – se det fulde lineup
Kind Mod Kind. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Når Distortion vender tilbage til Nørrebro den 30. maj, hoster Soundvenue en scene dedikeret til de spændende ting, der sker i krydsfeltet pop og elektronisk musik.

I dag kan vi annoncere tre navne, der fuldender scenens lineup. Den elektroniske popkvintet Kind Mod Kind og dancepopkometen Laura4evigt giver koncerter, og som resident dj vil Harty binde programmet sammen.

De tre nye navne slutter sig til et lineup, der i forvejen tæller Elsked, Thea Dora, Ung-skab og et dj-set fra AV AV AV.

Laura4evigt. (Foto: Jasko Bobar)

Laura4Evigt er en ung popkunstner, der trækker på både dansksproget klubpop anno Medinas gennembrud og årtusindskiftets mest in-your-face eurodance-lyde. Men der er også en snært af FKA Twigs, når Laura4evigts hjertesorg bliver allermest uoverkommelig.

Kind Mod Kind er efterhånden veletablerede hitmagere i Danmark – ikke mindst takket være deres mega-succesfulde Medina-collab ‘Love Isn’t Easy’ fra deres nye debutalbum ‘</3’.

De er også et fremragende liveband. Soundvenues anmelder så dem i Pumpehuset sidste måned, hvor der blev kvitteret med fem stjerner og en erklæring om, at »bandet åbnede koncertrummet op og skabte et intimt møde med publikum, som opløste generationskløften«.

Harty. (Foto: PR)

Hele aftenen bliver bundet sammen af den spirende dj Isabella Hartig, der optræder under kunstnernavnet Harty. Hun integrerer blandt andet UK Garage, drum’n’bass og afrobeats i sine mixes, og man kan forvente både velkendte sange, skjulte skatte fra lageret og tilmed nogle af Hartys egne tracks.

Soundvenues scene ligger i Distortion X-området omkring Den Røde Plads og Nørrebro Skatepark. Distortion X-området på Nørrebro rummer yderligere to scener hostet af Gravity og Red Bull.

Køb din billet nu via www.cphdistortion.dk/tickets. Du kan maxe ud med et Festival Pass, der giver adgang til alle Distortion-events, eller blot købe en billet til X Nørrebro.

Distortion afholdes fra den 29. maj til den 2. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af