Distortion vender tilbage til Nørrebro

Distortion vender tilbage til Nørrebro
Distortion på Dronning Louises Bro. (Foto: Oliver Sichlau)

De seneste år har Distortion droppet gadefesterne på Nørrebro, og i stedet fokuseret på Vesterbro samt et nyt festkoncept omkring Københavns Havn.

Men i 2024 vender festivalen tilbage til Københavns nok mest uregerlige bydel.

»For første gang i fem år er Distortion tilbage på Nørrebros kendte placeringer, såsom Sankt Hans Torv, Dronning Louises Bro og langs Assistens Kirkegårdens gule mur«, fortæller Distortion via en pressemeddelelse.

Ligesom de seneste år vil der også i 2024 være særlige Distortion X-områder, hvor festen er lidt vildere, og hvor der skal købes billet. På Nørrebro bliver Den Røde Plads og Superkilen til sådan en fest-zone med større musikscener. Der vil dog stadig være gratis gadefester.

Distortions stifter, Thomas Fleurquin, har følgende at sige om genkomsten til Nørrebro via førnævnte pressemeddelelse:

»Nørrebro er jo selvsagt et ærkekøbenhavnsk kvarter, som er forblevet spændende gennem årtierne, takket være dens blanding af ungdom, rowdy arbejdere, storby-veganere og autentiske shawarmabarer. Et ægte storbykvarter, som spiller en afgørende rolle i Københavns internationale identitet. Vi glæder os meget til at vende tilbage«.

Distortion afholdes fra den 29. maj til den 2. juni 2024. Byfesten rammer Nørrebro torsdag den 30. maj.

I sidste uge annonceredes de første 19 navne til Distortion Ø, som er kulminationen på Distortion-ugen og finder sted i et grønt skovområde på Refshaleøen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af