Kygo giver koncert i København

Kygo giver koncert i København
Kygo på Lollapalooza Paris 2022. (Foto: Kristy Sparow/Getty Images)

Hvis du er fan af det store tropical house-boom fra sidste halvdel af 2010’erne, skal du skrive et stort fedt kryds i kalenderen. Genrens muligvis største stjerne, norske Kygo, giver nemlig koncert i København til november, hvor han indtager Royal Arena.

Den kommer dog formentlig ikke blot til at stå på etablerede hits som ‘It Ain’t Me’, ‘Higher Love’ og ‘Firestone’. Musikeren er nemlig i disse dage i fuld gang med at udgive ny musik, så dette års Nile Rodgers-assisterede ‘For Life’ og den Ava Max-gæstede ‘Whatever’ finder muligvis også vej til sættet. Desuden annoncerede Kygo sidste år, at han har et album på vej, så måske er disse sange endda den første forsmag?

Live Nation skriver i en pressemeddelelse, at det ikke bliver et almindeligt dj-show, når Kygo kommer til København. Koncerten vil i stedet byde på strygere, sangere, trommeslagere og selvfølgelig Kygos eget signaturklaver. I Danmark spiller amerikanske Gryffin og østrigske Klangkarussell support. Andetsteds på turnéen er blandt andre Sofi Tukker, Sam Feldt og Zara Larsson annonceret som support.

Billetsalget til koncerten i Royal Arena starter fredag den 26. april kl. 10.00.

Kygo (NO)
6. november 2024
Royal Arena
Billetpris: 307-545 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af