Megan Thee Stallion anklaget for seksuel chikane og fatshaming

Megan Thee Stallion anklaget for seksuel chikane og fatshaming
Megan Thee Stallion. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Megan Thee Stallions tidligere kameramand Emilio Garcia sagsøger rapperen for et fjendtligt arbejdsmiljø. Det skriver NBC News.

Anklagerne går specifikt på, at arbejdsmiljøet var præget af chikane. En af Garcias historier involverer at være fanget i et transportmiddel under kørsel i udlandet, mens Megan Thee Stallion havde sex med en kvinde.

»Emilio skulle aldrig have været sat i en position, hvor han var nødt til at være i køretøjet, mens hun havde sex med en anden kvinde«, skriver Garcias sagfører til NBC News. »Det er en underdrivelse at kalde det “upassende”. Det er afgjort ulovligt at eksponere sine ansatte over for denne slags opførsel«.

Garcia fortæller om oplevelsen i et interview med NBC News: »Det var ubehageligt. Jeg frøs nærmest på stedet og var chokeret. Om ikke andet bare over hvor uforskammet dristigt det var at gøre det lige ved siden af mig«.

Ifølge søgsmålet sagde rapperen den efterfølgende dag til Garcia, at han aldrig nogensinde måtte snakke om, hvad han havde set.

Søgsmålet siger endvidere, at Garcia gennemgik »et bombardement af hensynsløst seksuelle og fat-shamende kommentarer, der førte ham ud i dyb følelsesmæssig smerte«.

Rapperen har ifølge søgsmålet kaldt Garcia for »tykke bitch«, og sagt ting som »spyt din mad ud« og »du er ikke nødt til at spise«. I interviewet med NBC News siger Garcia: »At høre en fortaler for at elske sin krop tale sådan til mig – jeg følte mig nedbrudt«.

En tredje dimension af anklagen går på, at Garcia ikke blev betalt tilstrækkeligt for sit arbejde. Søgsmålet søger økonomisk erstatning for Garcias underbetaling.

»Megan skal bare betale vores klient det, hun skylder ham, tage ansvar for sin adfærd og stoppe med den her seksuelle chikane og fatshaming«, fortæller Ron Zambrano til NBC News.

NBC News skriver, at Garcia i et interview meddelte, at han søger erstatning på et mere end sekscifret dollarbeløb.

Megan Thee Stallions sagfører, Alex Spiro, har sidenhen svaret igen på anklagerne. »Dette er en ansats krav om penge – søgsmålet rummer ingen påstande om krænkelser, men er fyldt med sjofle anklager i et forsøg på at latterliggøre hende. Vi vil håndtere dette i retten«, udtaler han til Page Six.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af