Superproduceren Jack Antonoff er ikke færdig med at svine Kanye West: »Vi er nødt til at skifte din ble«

Superproduceren Jack Antonoff er ikke færdig med at svine Kanye West: »Vi er nødt til at skifte din ble«
Jack Antonoff gæster 'Jimmy Kimmel Live'. (Foto: Screenshot)

Det er knap halvanden måned siden, vi sidst kunne bringe en nyhed om, at Jack Antonoff sendte stikpiller til Kanye West, og da superproduceren for nylig gæstede ‘Jimmy Kimmel Live’, fik han sneget endnu en sviner ind.

Egentlig blev Antonoff slet ikke spurgt ind til Kanye West. Kimmel spurgte i stedet Antonoff, hvorfor der ikke er mange mænd på listen over kunstnere, han har produceret for – hans mest prominente samarbejdspartnere tæller i stedet Lorde, Taylor Swift, Clairo og Lana Del Rey.

Antonoff påpeger, at der altså er en håndfuld mænd, han har arbejdet med – eksempelvis Kevin Abstract, Troye Sivan og The 1975 – men anerkender, at der er et mønster. Og han forklarer mønsteret ved at nævne West som et klasseeksempel på, hvordan mænd i musikindustrien opfører sig:

»Der er to slags mennesker, som jeg synes nærmest er for skrøbelige til at kunne gebærde sig – og det er mænd og folk i musikindustrien«, forklarer Antonoff.

»Det er lidt som at se på Kanye«, fortsætter han. »Hvis jeg så Kanye, ville jeg løbe hen til ham og sige: ‘Din ble er fyldt op, så vi er nødt til at skifte din ble. Din ble er nødt til at blive skiftet’«. Herfra foreslår Antonoff, at Kimmel kan bruge denne ble-analogi, når han gør grin med Donald Trump.

Sidste gang Antonoff gjorde grin med West, var der også tale om en ble-analogi. Dengang sagde han, at rapperen »bare har brug for at få sin ble skiftet så hårdt«.

Se klippet fra ‘Jimmy Kimmel Live’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af