Childish Gambino surprise-udgiver albummet ‘Atavista’ – endnu et album lander snart

Childish Gambino surprise-udgiver albummet ‘Atavista’ – endnu et album lander snart
Childish Gambino. (Foto: Pavielle Garcia)

I sidste måned annoncerede Donald Glover sine to sidste album under rapaliasset Childish Gambino. Nu har han surprise-udgivet det første, skriver Pitchfork.

Childish Gambino-albummet ‘Atavista’ er netop landet på musiktjenesterne. Som tidligere forklaret har vi at gøre med en ny, finpudset udgave af hans seneste album, ‘3.15.20’ fra 2020. Den gamle version af albummet er i samme ombæring forsvundet fra streamingtjenesterne.

»Dette album er en færdiggjort udgave af ‘3.15.20’, albummet jeg udgav for fire år siden. En særlig vinyl kommer snart med visuals til hver sang«, skriver Donald Glover på X.

Her teaser han også for, at det helt nye og efter sigende sidste Childish Gambino-album udkommer til sommer. Han har tidligere kaldt det kommende album ‘Bando Stone & The New World’.

Til forskel fra ‘3.15.20’ medvirker rapperen Young Nudy på ‘Atavista’. Det gør han på en ny udgave af sangen ‘35.31’, der nu har fået titlen ‘Little Foot Big Foot’. De andre sange har også fået erstattet deres gamle tal-titler med nye titler.

‘Little Foot Big Foot’ har desuden fået en flot sorthvid-musikvideo instrueret af Glovers faste samarbejdspartner Hiro Murai, hvor Glover sammen med to dansere udfører en temmelig gakket koreografi på en gammeldags jazzklub.

Lyt til ‘Atavista’ og se den nye musikvideo herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af