Distortion annoncerer 40 gratis gadefester på Nørrebro

Distortion annoncerer 40 gratis gadefester på Nørrebro
JJ Paulo. (Foto: PR)

Distortion er tilbage på Nørrebro, og det betyder ikke blot et stort Distortion X-lineup med tre scener på Den Røde Plads – det betyder også tonsvis af gratis gadefester fordelt på alskens afkroge af Nørrebro.

Hele 40 gadefester er således netop blevet annonceret, og de vil alle blive afholdt i løbet af den 30. maj 2024 fra klokken 16.00-22.00.

Gadefesten bliver åbnet kl. 16.00 på Brofest-scenen, der ligger på Dronning Louises Bro, og her skyder afrobeats-kometen JJ Paulo gang i sagerne. Derudover byder Brofest-scenen på Akabang, DJ David Ramati & Friends og Josefinity.

Hvis man tager mod Mudhoney, er der guf for fans af rock og alternativ musik. Her består lineuppet af The Entrepreneurs, Ki!, I Am Bones og Motorpsych – sidstnævnte er et fællesprojekt mellem Anders Trentemøller og Tom and His Computer.

The Entrepreneurs. (Foto: Dennis Morton)

Fans af hurtigt leverede hiphop-bars kan søge mod Rapolitics x Re:Act. Her er Mund de Carlo, L.A.D.J., Jolie, Josie Amadonna og Føns på programmet. Der er også Queer Distortion foran Hellig Kors Kirke – her optræder blandt andre LGBTQ+-kunstnerne Housefrau, Lucky Lube og Lux & Witzansky.

I krydset mellem Fælledvej og Nørrebrogade vil der desuden være en wrestlingring, hvor eventet Nørrebro Smackdown vil sørge for øretæver i lange baner. Men der kommer også til at være musikalske knytnæver i denne wrestlingring, idet postpunkerne i Users spiller koncert her.

Og det er altså kun en brøkdel af de arrangementer, der er annonceret. Der er også MormorDistortion, HundeDistortion, Frisørhjul of Doom og Tekken-arkademaskiner, hvis man scroller rundt i planen. Læs mere om alle gadefestens 40 arrangementer HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af