Drake svarer igen med nyt Kendrick Lamar-diss – benægter pædofili-anklage på ‘The Heart Part 6’

Drake svarer igen med nyt Kendrick Lamar-diss – benægter pædofili-anklage på ‘The Heart Part 6’
Drake. (Foto: PR)

Der skulle gå et døgn fra Kendrick Lamars seneste Drake-diss, ‘Not Like Us’, til rivalen vendte tilbage med et modsvar. Det skriver Complex.

‘The Heart Part 6’ er titlen på Drakes nye diss-track, som åbenlyst har sin titel fra Kendricks tilbagevendende serie af ‘The Heart’-sange. På samme måde var Kendricks Drake-diss ‘6:16 in LA’ en reference til Toronto-rapperens række af sange med AM eller PM i titlen.

På ‘Not Like Us’ anklagede Kendrick sin rival for at være pædofil, hvilket Drake bruger en del af sin nye sang på at benægte. »This Epstein angle was the shit I expected / TikTok videos you collected and dissected / Instead of being on some diss-direct shit / You rather fucking grab your pen and misdirect shit«, rapper han for eksempel.

Drake påstår desuden, at Kendricks ‘afsløring’ i sangen ‘Meet the Grahams‘, om at Drake skulle skjule en 11-årig datter, faktisk var plantet i Kendricks lejr af Drakes folk.

»We plotted for a week and then we fed you the information / A daughter that’s eleven years old, I bet he takes it / We thought about giving a fake name or a destination / But you so thirsty, you not concerned with investigation«, rapper Drake på ‘The Heart Part 6’.

Derudover virker Drake til at insinuere, at Kendrick er fikseret på at anklage Drake for pædofili, fordi Kendrick selv har været udsat for overgreb som barn:

»Aw, fuck me, I just made the whole connection / This about to get so depressin’ / This is trauma from your own confessions / This when your father leave you home alone with no protection, so neglected / That’s why these pedophile raps is shit you so obsessed with, it’s so excessive«.

Lyt til ‘The Heart Part 6’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af