Ice Cube udnævner sin egen sang som det bedste diss-track nogensinde

Ice Cube udnævner sin egen sang som det bedste diss-track nogensinde
Ice Cube 2023 (Foto: Dave Simpson/WireImage)

Kendrick Lamar og Drakes medieombruste beef, som nåede sin afslutning tidligere på måneden, har pustet nyt liv i hiphoppens traditionsrige diss-track-genre. Af den grund er det ligefor at diskutere, hvem der har lavet det bedste diss-track i historien.

Ice Cube er ikke i tvivl. Rapperen mener nemlig, at hans eget nummer ‘No Vaseline’ tager førstepladsen. Det sagde han fra scenen, da han i søndags spillede på festivalen California Roots Festival, skriver Billboard.

»Jeg elsker Nas, men det er ikke ham. Jeg elsker Kendrick Lamar nu – måske er det ham. Jeg elsker de sange, men ‘No Vaseline’ er det bedste diss-track i hiphoppens historie«, lød det fra Ice Cube.

»Og jeg skal fortælle jer hvorfor: Én mc – mig selv – jeg nakkede fire motherfuckers og en manager. Det kan man ikke slå«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På diss-tracket fra 1991 langede Ice Cube ud efter sine tidligere kollegaer fra N.W.A. – Dr. Dre, Easy-E, Yella og MC Ren – som han forlod i 1989, da han mente, at gruppens manager, Jerry Heller, tog lyssky forretningsmetoder i brug. ‘No Vaseline’ var rettet mod dem alle fem.

I dag er der dog ikke dårlig stemning mellem Ice Cube og de tidligere N.W.A.-medlemmer, forsikrede rapperen fra scenen.

»Men vi gjorde det for mere end 30 år siden«, sagde han. »Så som det ser ud i dag, har jeg ikke andet end kærlighed til N.W.A.«.

Tidligere på ugen roste westcoast-kollegaen Snoop Dogg Kendrick Lamar og Drake for at »hæve niveauet inden for lyrik og inden for sangskrivning«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af